Misifitness Kft


LEGYÉL TE A CSÚCSOK CSÚCSA!


“A 100% – os, vagyis a csúcsok csúcsa akkor leszel, ha el tudod érni azt, hogy az üzleti életben és a párkapcsolatodban is egyaránt a csúcsra juss!”Ha Csúcsgazdag vagy, akkor már 50% – meg van hozzá!
De ha a gazdagságod kövérséggel párosult, akkor tenned kell azért, hogy meg legyen a másik 50 is! “A külső megfog, a belső megtart, …”

Mit szólnál ahhoz ha azt mondanám neked, hogy a vagyonod pár százalékáért csúcsformába hozom a testedet, és úgy 100%-os leszel?

Manapság minden a fogyókúráról, a szép és “ideális” test létrehozásáról szól, és az ehhez szükséges különböző mozgásformákról, nem véletlenül!

Milyen érzés lenne az neked, ha tested hirtelen gyönyörűvé változhatna?

Te is boldogabb lennél akkor ha megdicsérnének, hogy mennyire csinos vagy, igaz? Nem is beszélve arról, hogy ha tartós párkapcsolatban élsz, annak minőségében is javulás állna be! Ha pedig egyedülálló vagy, könnyen találnál magadnak olyan társat akiről eddig azt hitted, hogy szóba sem állna veled! Főként ezek a dolgok azok, ami miatt el kell kezdened edzeni velem!

NE a plasztikai sebészre áldozz milliókat azért, hogy leszívasd a zsírodat! Ezt bízd csak rám, és megoldom neked egyszerűen, természetes módon!
SPORTOLJ VELEM, HOGY NE CSAK A PÉNZEDÉRT SZERESSENEK! – tudom miről van szó, én is jártam ebben a cipőben.
Változtattam ezen, és eljutottam odáig, hogy ma már testépítő és fitness edzőként dolgozom.

Emlékszel erre mondásra?:

-“jó tanuló – jó sportoló”

Ehhez mit szólsz?:

-“csúcs üzletember – csúcs sportoló”

Legyél maximalista, és együtt “extrém bomba alakot csiszolunk”ki Neked!
Nemed, korod és az erőnléted nem számít, én is 38 – évesen, nagyon elhízva kezdtem újra! Most 42 – vagyok,de mindenben jobb eredmény produkálok, mint 20 – évesen!!!!

Nem csak jó leszel, hanem a LEGJOBB!!!!
Bármerre is jársz majd, az emberek úgy fognak Rád nézni, mint egy Istennőre, vagy Istenre azt garantálom!

NE HAGYD KI! – a módszeremet csak néhány arra érdemes emberrel fogom megosztani!!!!

Az edzésmódszerem annyira hatékony, hogy PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT VÁLLALOK RÁ!!!!

EDZÉS HATÁRÁROK NÉLKÜL!

– a felkészítés idejére bárhová elutazom, országhatáron kívülre is!
– a pároddal együtt is tudlak benneteket edzeni!

Ismerd meg az új extra hatékony edzésmódszerem!

Fontos, hogy:

– jó hangulatban, és élvezettel (stresszoldás) Fogod csinálni!

– az elért formádat a jövőben is KÖNNYEDÉN TARTANI TUDOD!!!!!

Az elmúlt négy év során magamon különböző edzés típusokkal kísérleteztem. Megtaláltam azt a különleges edzésmódszert, aminek a segítségével az emberi testet a legrövidebb idő alatt, és a leghatékonyabban tudom már – már extrém módon zsírmentessé, esztétikusan izmossá, erőssé, szívóssá tenni úgy, hogy ezek a tulajdonságok egyszerre és egy időben valósulnak meg!!!!
Ezt úgy érem el, hogy az edzések alatt az aerob (aerobik, kocogás) és az anaerob (sprint futás) mozgások hatásait ötvözöm, miközben célzottan edzek meg minden izmot és izomcsoportot, ezáltal az izmokban 24-órás zsírégetést teszek lehetővé! Erre a hatékonyságra semmilyen más mozgásforma NEM képes!!!!!
Természetesen a megfelelő étrend is kialakításra került, ami elengedhetetlen a kívánt forma megvalósításához, de nincs éhezés! A módszer bizonyított!!!!

“Ha a tésztát szereted, az már fél siker!”

AZ ÜZLETI SIKERT MÁR MEGCSINÁLTAD! LEGYÉL 100%-OS!!!

mobil: 0620-4-899-374

email: tooooooooz@freemail.hu