Grizzly TEFU Kft

Grizzly TEFU Kft:

Engedje meg,hogy segítsünk Önnek eldönteni, miért minket válasszon a rengeteg hasonló szolgáltatást nyújtó cég közül!

1. MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
Kollégáink nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így az Ön bútorai, szállítandó értékei biztonságban jutnak el a célállomásra. Legalább annyira vigyázunk a ránk bízott értékekre, mint a tulajdonos saját maga.

2. RUGALMASSÁG
Nálunk időben, térben nincs akadály. Külföldre, belföldre egyaránt vállaljuk ügyfeleink kiszolgálását, akár extrém időpontban is. Ha Ön úgy kívánja, akkor éjszaka is rendelkezésére állunk.

3. KORREKT ÁRAK
Nem állítjuk, hogy mi vagyunk a legolcsóbbak. Biztosan találni nálunk olcsóbb megoldást is, a kérdés csak az, hogy az alacsony ár a végén nem kerül-e többe. Áraink megfizethetőek, reálisak és ár-érték arányban abszolút a legjobbak között vannak. Ha Ön minőségi szolgáltatást szeretne, akkor, amikor Önnek szüksége van rá és mindezt megfizethető árakon, akkor megtalálta a megoldást. Köszönjük, hogy bizalmával megtiszteli cégünket.

SZOLGÁLTATÁSAINK:
-költöztetés: elsősorban Budapesten belül, de Budapestről vidékre, vidékről Budapestre is vállaljuk lakások, irodák költöztetését. Külföldre költözés esetén is keressen minket bizalommal.

Bútorszállítás: bútorvásárlás esetén a megvásárolt bútordarab,vagy darabok hazaszállításában is állunk tisztelt megrendelőink rendelkezésére. Amennyiben feleslegessé vált bútordarabjainak elszállítása a feladat, mi azt is megoldjuk.

Tehertaxi: belföldi, illetve nemzetközi viszonylatban is számíthatnak ránk a közúti áruszállítás területén.

GÉPJÁRMŰ:
– teherbírás: 1.5 tonna,
– raktér mérete: 5.5 m hosszú, 2.1 m magas, 1.9 m széles
– megbízható műszaki állapot,
– tiszta raktér.

E-mail: grizzlytefu@gmail.com

Grizzly_TEFU_Kft