HESS SYSTEM Vagyonvédelem

A HESS SYSTEM Vagyonvédelem 25 éves szakmai tapasztalattal áll megrendelői szolgálatára. Egyedi műszaki megoldások, az adott feladatra optimalizált berendezések biztosítják a magas színvonalú működés mellett a kényelmes kezelhetőséget. Alapelvünk, hogy a biztonsági rendszer ne jelentsen a szükségesnél nagyobb nyűgöt a tulajdonos számára, a védelmi megoldást igyekszünk az életvitelhez hangolni és nem fordítva!

A HESS SYSTEM Vagyonvédelem video megfigyelő- és rögzítőrendszerekkel is rendelkezésére áll a riasztórendszerek széles skáláján túlmenően. Az egykamerás kapumegfigyelőtől a települési térfigyelőrendszerig bármilyen igényt igyekszünk kielégíteni! Az analóg rendszerek a kedvező árfekvésük, a megapixeles IP-alapú megfigyelőrendszerek pedig a részletgazdagabb képük miatt keresettek. Már a legolcsóbb analóg, 4 kamerát fogadni képes rögzítő is webszerverrel rendelkezik, így egy internetkapcsolat révén a világ bármely pontjáról elérhető a kamerák képe!
Valljuk, hogy minden telepítés egyedi megfontolást igényel, a mennyiségre törekvő nagy cégekkel szemben mi nem végzünk tucatmunkát! Minden egyes rendszerünk olyan, mint egy egyedi kézműves termék. Nem biztos, hogy mindig mi vagyunk a legolcsóbbak – bár a műszaki igényesség keretein belül mindig törekszünk erre. Speciális feladatokhoz egyedi, máshol nem létező eszközöket, megoldásokat is fejlesztünk, alkalmazunk. A garanciaidőn túl is gondos “gazdái” szeretnénk maradni a megvalósult rendszernek – ha igénylik, kedvező kondíciókkal javítási-karbantartási szerződést kötünk ügyfeleinkkel. Tisztelettel várjuk megkeresését!

HESS SYSTEM Vagyonvédelem
Alapítás éve: 1986.
Postacím: 9023 Győr, Herman Ottó u. 26.
Tel/fax: 96/432-500
Mobil: 20/9545-848
e-mail: hess@hess.hu
web: www.hess.hu

Lehet, hogy otthona úgy várja, ahogy hagyta…
De mi van, ha nem..?
HESS SYSTEM – NYUGALMA ZÁLOGA!