GUARDING Biztonság és Irodatechnikai Kft.

 GUARDING Biztonság és Irodatechnikai Kft.

A GUARDING Kft.-t olyan biztonságtechnikai szakemberek alapították, akik hisznek benne, hogy a védelem mindenki számára elérhető.

Egyediségünk abban rejlik, hogy mindenkinek gyors, egyedi, profi megoldást nyújtunk, bármilyen igénnyel is fordul hozzánk biztonságtechnikai témakörben: legyen szó akár irodák családi házak vagy teljes üzleti komplexumok védelméről. Nálunk érthetővé válnak a furcsa elnevezések, mert azt szeretnénk, hogy mindenki a valódi igényei alapján találjon megoldást biztonságtechnikai problémáira. Amennyiben egyedi kérdéssel fordulna hozzánk, ezt bármikor megteheti a tanacsadas@guarding.hu e-mail címen. Az általunk forgalmazott eszközök rendelkeznek a megfelelő szakhatósági engedélyekkel, illetve megfelelnek a Magyar Biztosítók Szövetsége, a Hírközlési Főfelügyelet, valamint a adott nemzetközi normák előírásainak.
Forgalmazott, illetve saját importból (REANJO videotechnika) származó termékeinket, legyen az riasztóberendezés, kapuautomatizálás, vagy kamerás megfigyelő rendszerek, tűzjelző rendszerek és ezek tartozékai, szerelési kiegészítői, megtalálható, a www.guarding.hu oldalon található webáruházunkban, vagy személyesen a 1183. Budapest, Üllői út 390. szám alatt található üzletünkben, ahol természetesen bankkártyával is rendezheti számláját!